Népszámlálás 2011

HIRDETMÉNY

a 2011. évi népszámlálásról

 

A 2009. évi CXXXIX. törvény alapján Magyarország területén a 2011. október 1-jén 0 órakor fennálló állapot alapulvételével

 

NÉPSZÁMLÁLÁST

 

kell tartani, amelynek sikeres végrehajtásához kérjük az Önök együttműködését.

 

Az adatfelvételre

 

2011. október 1-je és október 31-e között

 

a településen található lakásokban, lakott üdülőkben, lakott egyéb lakóegységekben és a közösségi szálláshelyeken kerül sor. A népszámlálás során kérdőívet kell kitölteni a lakóhelyről és mindenkiről, aki ott életvitelszerűen él. Az adatszolgáltató a népszámlálási kérdőívet kitöltheti önállóan, interneten vagy papíron, valamint a számlálóbiztosnak válaszolva. Az internetes és papír alapú önkitöltésre 2011. október 1. és 2011. október 16. között van lehetőség.

Az adatszolgáltatás név nélkül történik és a válaszadás kötelező, kivéve a nemzetiségre, az anyanyelvre, a vallásra, a tartós betegségre és fogyatékosságra vonatkozó kérdéseket. A kitöltött kérdőívek adatai csak statisztikai célra használhatók.

 

A számlálóbiztosok egyedi, névre szóló, a személyi igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkeznek, hivatalos személynek kell tekinteni őket.

Kérjük, hogy akik adatszolgáltatási kötelezettségüknek a fent meghatározott időszak alatt nem tettek eleget, azok 2011. november 1. és 8. között jelentkezzenek népszámlálási összeírás céljából a lakóegységük szerinti illetékes polgármesteri hivatalban.

A népszámlálás sikere mindannyiunk közös érdeke.

Együttműködésüket köszönjük.

 

FELELJEN A JÖVŐÉRT!

 2011. szeptember hó

JEGYZŐ, KÖRJEGYZŐ SK.

mint települési népszámlálási felelős

 

Ingyenesen hívható telefonszámok: 06-80-200-014; 06-80-200-224

 

 http://www.nepszamlalas.hu