Balesetmegelőzési program

FELHÍVÁS

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2011. november 19-én 10.00 órától várhatóan 16.00 óráig tartja – nem csak gépjárművezetők részére – a már rendhagyónak számító őszi-téli átállásos akcióját.

A hagyományoktól eltérően, ebben az évben a Nyír Plaza parkolója, illetve földszinti folyosója ad otthont a rendezvénynek. Az idén, az egész családot invitáljuk programunkra, ahol a gyerekek a színező sarkot, puzzle játékokat, valamint a motor-szimulátort vehetik birtokba. A felnőtteket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége várja mobil műszaki vizsgaállomásával.

A gumiabroncsok állapotának megvizsgálásáról, illetve ezzel kapcsolatos tanácsadásról a Marso Kft. dolgozói gondoskodnak. A gépjárművezetőknek lehetőségük nyílik KRESZ-tudásuk megmérettetésére is, mivel a Partner Autósiskola számítógépes KRESZ-teszttel várja az érdeklődőket és újdonságként autós ügyességi pályát is felállít a parkolóban. Ezen a pályán oktató mellett, saját autójukkal készülhetnek a megváltozott időjárási körülményekre az érdeklődők és mutathatják meg ügyességüket, tudásukat a gépjárművezetők.

A közlekedés során soha ne feledjék, hogy annyira vigyázzanak másokra és mások értékeire, mint ahogy azt másoktól, maguk vonatkozásában elvárják. Ha a fenti tanácsokat megfogadva közlekednek, ezzel már sokat tettek a baleset-megelőzés érdekében.