Csupa játék, móka, kacagás

Nagy sikert aratott szombaton a Családi nap, melyet az Integrációs Pedagógiai Rendszer (IPR) támogatásával a Váci Mihály Általános Iskola Óvoda tantestülete és a szülők szerveztek gyermeknap alkalmából.

A pénteki esőzés után mindenki izgatottan várta, hogy vajon meg lehet-e egyáltalán rendezni szabadtéren a gyermekek által oly várt eseményt. Aggodalmuk azonban felesleges volt, hiszen verőfényes napsütésben nyitotta meg Dienes János, az iskola igazgatója és Félegyházi Gábor, polgármester úr a Családi napot.

A megnyitó után csupa játék, móka, kacagás, vidámság várt mindazokra, akik próbára tették ügyességüket, kitartásukat, gyorsaságukat, valamint figyelmüket.

Az első sportesemény a szülő- diák futballmérkőzés volt, melyen a szülők győzedelmeskedtek, bár, illett volna nyerni hagyni az iskolásokat gyermeknap alkalmából…

Ezt követően kezdődött a sorverseny, melyen előbb a felső tagozatosok, majd később az alsósok versengtek vegyes csapatokban a szülőkkel együtt. Külön dicséret illeti a szülőket, akik nagyszerűen helyt álltak a feladatok során.

A tornatermet is birtokba vették a sportolni vágyók, ugyanis az épületen belül rendezték meg a ping-pong bajnokságot, melyre sok szurkoló volt kíváncsi.

Nagy volt az érdeklődés az íjászok iránt is, valamint sok diák készített katicabogarat kartonpapírból, hajtogatott kockát és fűzött magának gyöngykarkötőt. A pálmát egyértelműen az arcfestők vitték, hiszen a gyerekek egy percig sem hagyták pihenni őket, egész nap kígyózó sorban várták, hogy sorra kerüljenek.

A nap zárásaként végül a Szülői Munkaközösség tagjai kiosztották az osztályoknak szánt ajándékokat.

További képekért kattintson ide!