Ez kész! Pénz!

Saját készítésű videókkal pályáztak a Váci Mihály Általános Iskola Óvoda 4. osztályos, felső tagozatos magyar szakkör, valamint a média szakkör diákjai.

A pályázatot a K&H Bank hirdette meg, mely pénzügyi szolgáltató aktívan küzd a gazdasági ismeretek széleskörű terjesztéséért, azért, hogy megkönnyítse a mindennapi pénzügyekben való eligazodást és segítse az effajta okos döntések meghozatalát.

Különösen fontosnak tekinti, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető financiális ismereteket, és már fiatalként is tudatosan hozzák meg gazdasági vonatkozású döntéseiket, természetes legyen számukra a napi pénzügyekben való jártasság.

A kiírt pályázat témája így természetesen a pénz lett: Ez kész! Pénz! címmel az egész országból nevezhettek az általános iskolák diákjai saját készítésű kisfilmjükkel.

Iskolánk több tanulója is részt vett a pályázati munka elkészítésében, melynek elismeréseként a K&H Bank oklevelekkel és sapkákkal jutalmazta a kis „filmsztárokat”.

A kisfilmeket megtekintheti itt:

Az okos mókus- húzás

Mese Ófalu lakóiról és a pénzről (lap alján)

Résztvevő diákok:

Fecsku Ildikó, Mészáros Laura, Novák Béla, Kasza Henrietta, Kaczur Judit, Kapin Miklós, Papp Ákos, Kovics Evelin, Sipos Enikő, Riegel János, Papp Anita, Kiss Gréta, Molnár Fanni, Riba László, Tóth Béla, Kasza Ferenc, Pál Eszter Noémi, Krivanics Ildikó, Vaskó Barbara, László Orsolya, Rácz Andrea, Sztankula Bianka, Turik Barbara

Felkészítő tanárok: Pálné Szabó Ilona, Novák Beáta, Pál Béla

Gratulálunk!