Gyermeknapi összegzés

2011. május 27-én, pénteken Gyermeknapot tartottak a Váci Mihály Általános Iskola Óvoda udvarán, melyen főként a szórakozásé volt a főszerep.


A Gyermeknap péntek délelőtt az Öreg halász és a tenger című bábelőadással kezdődött, mely az alsó tagozatosok és az óvodások körében egyaránt nagy sikert aratott.

Később csatlakoztak a szülők is a rendezvényhez, hiszen birtokba vehették az iskola udvarát és megkezdték az ebéd elkészítését, mely a nap végén igencsak jól esett a különböző játékoktól kifáradó gyerekeknek.

A füves pályán természetesen idén is hangos szurkolás közepette zajlottak a mérkőzések, melynek csapattagjai közt diákok és szülők is voltak. De a többi pályát is rendesen kihasználták, hiszen sokan tollas-, kosár- és ping-pong labdáztak.

A szervezők újdonsággal is szolgáltak, hiszen az iskola egyik termében Xbox játékokkal szórakoztathatták magukat és egymást a gyerekek.

A kézműves foglalkozás is sok diákot érdekelt, de a tavalyi évhez hasonlóan idén is az arcfestés vitte a pálmát, ugyanis a gyerekek egy percig sem hagyták pihenni őket, egész nap kígyózó sorban várták, hogy sorra kerüljenek.

A nap zárásaként végül a Szülői Munkaközösség tagjai kiosztották az osztályoknak szánt ajándékokat.

További képekért kattintson ide!