Gyógyszertárunk 3D-ben

2010. október 22-től községünk gyógyszertára 3 dimenzióban is látható a Google Map „Föld” térképén.

A Google virtuális földgömbje már megjelenése óta egyik kedvenc időtöltése az interneten keresgélőknek, hiszen a hegyek mellett akár épületek élethű, fotókból készített borítással (textúrával) is ellátott virtuális modelljeit is meg lehet nézni általa.

A Google saját 3D-s modellezőszoftverével, (melynek ingyenesen letölthető verziója is van használati útmutatóval együtt) bárki könnyedén elkészítheti saját házuk, vagy egy híres épület virtuális mását.

Ennek a programnak a segítségével községünk ifjú lakója, Tóth István elkészítette a Gyógyszertár és saját lakásuk képmását., melyre nagyon büszkék lehetünk, hiszen Nyíregyháza és Kisvárda után a mi településünk lett a harmadik hely a megyében, ahol a Google Föld egy térbeli épületet is mutat.

A Gyógyszertár 3 dimenziós változatáért kattintson IDE, vagy a képre!

(Amennyiben nem jelenik meg a Google térkép „Föld” nézete, előbb telepítse a Google Earth programot. Sikeres telepítés után írja be a keresőbe községünk nevét, a + jellel közelítsen rá a Gyógyszertár épületére, majd a középső egérgomb lenyomva tartásával szabadon körbejárhatja az épületet.)

Kellemes nézelődést!