Iskolába menni szombaton?

A Nyírkarászi Váci Mihály Általános Iskola Óvoda diákjainak nem esik nehezére iskolába menni 2010. május 29-én, szombaton, ugyanis ezen a napon nem a tanulásé, hanem a játéké lesz a főszerep.

Az iskola tantestülete az Integrációs Pedagógiai Rendszer (IPR) és a Szülői Munkaközösség támogatásával Családi napot szervez, melyre szeretettel vár minden gyermeket, szülőt, nagyszülőt és barátot. A rendezvény apropója a közelgő gyermeknap, így szórakoztató játékokból biztos nem lesz hiány a nap folyamán.

A program 9.30- tól folyamatosan 16.00 óráig tart, melynek keretében lesz családi vetélkedő, melyben szülők és gyermekeik mérhetik össze ügyességüket, hiszen sorversenyen küzdenek meg egymással a csapatok, valamint szurkolhatnak az egybegyűltek a futballmérkőzéseken is.

Az iskola kreatív diákjainak kézműves sarkot biztosítanak, melyben többek között lesz gyöngyfűzés, origami és arcfestés.

A nagy játékban viszont meg is éhezhet kicsi és nagy egyaránt, ezért minden évfolyam bográcsban készíti el az ebédet osztályaik számára.

Felelősök:

Dudás Szilvia

Kapin Ottóné

Kótka Tiborné

Novák Tímea

Szülői Munkaközösség tagjai

Minden érdeklődőt és kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak!