Jót enni jó- jót tenni jó

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület rajzpályázatot hirdet a vele szerződésben álló szervezetek által támogatott 14 éven aluli rászoruló gyermekek számára.

Pályázni 3 kategóriában lehet:

–         10 éve alattiak

–         10-14 évesek

–         Fogyatékkal élők (korosztálytól függetlenül)

Kérjük, hogy rajzoljatok vagy fessetek az Élelmiszerbankról, az élelmiszeradományozásról, vagy ha ahhoz van kedvetek, bármilyen jó élményetekről, ami az étkezéshez, élelmiszerekhez fűződik! A legjobban sikerült képek készítői egy-egy ajándékcsomagot kapnak, valamint az alkotásokat az Egyesület kommunikációs célokra használja fel.

Nevezni szabadon választott technikával készített A4 méretű képpel (pl. vízfesték, tempera, zsírkréta, színes ceruza) lehet a fenti kategóriákban.

A pályaműveket eredeti példányban kérjük beküldeni, egy pályázó legfeljebb 5 rajzzal pályázhat. Az alkotások mellett egy külön papíron a következőket kérjük feltüntetni: kép(ek) címe (ha van, nem kötelező), az alkotó neve, életkora, beküldő szervezet neve, pályázati kategória.

Cím: Magyar Élelmiszerbank Egyesület, 1151 Budapest, Visonta út 1.

Beküldési határidő: 2011. szeptember 19.

A nyertesek (kategóriánként 10 fő), könyvet és édességcsomagot kapnak ajándékba.

A pályaművek behozhatók a Szociális Támogató, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat irodájába: 4544 Nyírkarász, Szabadság tér 1. sz. (Rendőrőrs), valamint további információ és segítség kérhető Ragányné Kosztig Csillától.