Kontrasztkiállítás Nyíregyházán

Újra megtekinthető 2010. szeptember 16 és 2011. március 31. között a Kontrasztkiállítás Nyíregyházán a Görög Katolikus Hittudományi Főiskolán. (Bethlen Gábor út 13-19.)

A Kontrasztkiállítás a Református Egyház és a Rendőrség közös család- és ifjúságmentő projektje, amely multimédiás eszközök segítségével mutatja be a fiatalokat érintő problémákat, érintve a kábítószer, az abortusz, a családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások és a globális pénzhatalom kérdéseit.

A kiállítás célja, hogy a klasszikus erkölcsi értékeket továbbítsa, valamint a szervezők megmutassák, a társadalom nem maradhat néma a fiatalokat és a családokat érintő problémákkal összefüggésben.

A Kontrasztkiállítást a Kisvárdai Református Ifjúság eredetileg 2008-ban a Biblia Évének jegyében szervezett Kisvárdai Ökumenikus Családi Napra készítette el. Akkor egyetlen nap alatt több mint 700-an látták.

16 éven aluliak csak szülő vagy pedagógus jelenlétében nézhetik meg a kiállítást, a 14 éven aluliaknak pedig egyáltalán nem javasolják a megtekintést a szervezők!