Megívó agrár üzletember találkozóra

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az Eurorégió mezőgazdaságának idei egyik legfontosabb eseménye, az Agromalim Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Csomagolóanyag ipari Kiállítás és Vásár 2011. szeptember 8-12. között kerül megrendezésre Aradon, Romániában, melyen 2011-ben várhatóan 230 kiállító vesz részt, és több ezer látogató várható.

Ezúton szeretnénk Önt és vállalkozását meghívni az Aradi Kereskedelmi, Ipari és Agrárkamara és a PRIMOM Alapítvány együttműködésével, illetve az Enterprise Europe Network Nyíregyházi Iroda szakmai támogatásával 2011. szeptember 8-án megrendezésre kerülő Agrár-innovációs üzletember találkozóra, ahol lehetőség nyílik előre szervezett kétoldalú tárgyalások lebonyolítására.

Az esemény keretében nemcsak a szakmai vásáron vehetnek részt, hanem az Agrár-innovációs üzletember találkozó keretében számos új partnerkapcsolatot is kiépíthetnek.

Célszektorok: mezőgazdaság, élelmiszeripar, csomagolóanyag-ipar.

Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 1.

Az Üzletember-találkozón való megjelenésen kívül szeretnénk minden jelentkezőnek felajánlani az Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat szintén ingyenesen elérhető Üzleti partnerközvetítő rendszerének (Business Cooperation Database) igénybevételét. Önnek nem kell mást tennie, mint kitölteni a letölthető adatlapot, és a BCD rendszeren keresztül külön eljuttatjuk az Ön vállalkozásának üzleti ajánlatát Európa 45 országának vállalkozásaihoz. (A BCD rendszerről bővebben a www.enterpriseeurope.hu weboldalon olvashat.)

Felhívjuk a figyelmét, hogy a két szolgáltatás (Üzlet-embertalálkozó és BCD) egymástól függetlenül is igénybe vehető!

Letölthető:

Meghívó

BCD adatlap

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken:

PRIMOM Tanácsadó és Információs Hálózat – Csonka Mariann

Tel: 42/414-188;

Fax:  Tel:42/414-188; Fax: +36-42/414-186; +36-20/424-7742;

E-mail: tanacsadasprimom@chello.hu


 Román Erika s.k.

hálózati igazgató