Nyerj egy osztálykirándulást!

VERSENY ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLAI OSZTÁLYOK SZÁMÁRA

A verseny időtartama: 2013. október 7 – 2013. november 27.

A verseny szabályzata:

– A verseny időtartama alatt minden hétfőn (elsőként 2013. október 7-én) reggel 8-kor megjelentetünk egy kérdéssort a http://varcamping.hu/content/show/verseny oldalon, amelyet az online kitöltő programmal lehet megválaszolni.

– A válaszok beküldésének határideje egy hét, azaz minden következő hétfő reggel 8 óra. Az ezt követően beérkező válaszok már nem érvényesek, mert ezután közzé tesszük a helyes válaszokat.

– A verseny időtartama alatt összesen tehát 7 kérdéssort jelentetünk meg, az utolsó kérdéssor 2013. november 18-án lesz elérhető, amelynek 2013. november 25. reggel 8 óra a beküldési határideje.

– Legtöbb helyes választ beküldő osztály nyereménye egy háromnapos kétéjszakás osztálykirándulás (szállás + programok) a siroki VÁR-CAMPING-ben – 2014-ben!

– A verseny eredményhirdetésére 2013. november 27-én kerül sor – szintén  http://varcamping.hu/content/show/verseny oldalon.

– A II és III. helyezettek részére 50% és 30% kedvezményt biztosítunk 2014. évi osztálykirándulás ajánlatunkból (a szállásdíjból és a programok árából).

– A versenyben részt vevő összes többi osztály 10% kedvezményre jogosult (a szállásdíjból és a programok árából), amennyiben 2014-ben osztálykiránduláson szeretne részt venni a siroki VÁR-CAMPING-ben!

Jó játékot, versenyzést kívánunk!

Vár-Camping