Szépkorút köszöntöttünk

Sztankula Mihálynét, az Idősek Otthona lakóját 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Félegyházi Gábor polgármester úr 2014. július 30. napján, szerda délután.

Az önkormányzat fenntartásában lévő otthon lakója 90 évvel ezelőtt, 1924. július 30.-án látta meg a napvilágot Tornyospálcán, melynek alkalmából a családtagok, községünk polgármestere, valamint az intézmény vezetője, lakói és dolgozói együttesen lepték meg Ilonka nénit születése napján.

További képekért kattintson ide!

Az örömteli eseményre az otthon étkező helyiségében került sor, ahol elsőként polgármester úr adta át az Orbán Viktor Miniszterelnök által aláírt jubileumi Emléklapot, valamint egy gyönyörű virágcsokrot. Az intézmény részéről Kocsisné Imre Beáta intézményvezető, majd Ilonka néni szobatársa, Kiss Istvánné kedves szavakkal és dallal köszöntötte az újdonsült szépkorút.

Ilonka néni- , aki  két leány és egy fiú gyermekkel, négy fiú és négy leány unokával, hét fiú és négy leány dédunokával büszkélkedhet- ereje teljében fogadta a jókívánságokat, majd megvendégelte az egybegyűlteket.

Jó egészséget kívánunk neki!