Váci-hét a szórakozás jegyében

A Váci Mihály Általános Iskola idén 13. alkalommal rendezte meg, április 16 és 21 között a már hagyománnyá vált Váci–hetet.

Az előző évekhez hasonlóan idén is hétfőn rendezték meg a futóversenyt, melyen a karászi lányok nagyon szép eredményt értek el, hiszen egyikük dobogós lett.

A Váci- hét következő programja a felső tagozatosok „Feszisz.hu” vetélkedője volt, melyen a Felső- Szabolcsi Iskolaszövetség iskoláinak diákjai csaptak össze. A vetélkedőn idén a szórakoztatásé volt a főszerep, hiszen a szervezők törekedtek arra, hogy játékos feladatokat állítsanak össze, mint például a csere-bere puzzle, kódtörő, zenefelismerés, híres személyek felismerése, vagy tippelős játék.

Végeredmény:

I. Nyírkarász 70 p

II. Gyulaháza 69 p

III. Laskod I. 63 p

IV. Pátroha 59 p

V. Laskod II. 59 p

A zsűri tagjai:

Gerzsenyi Tünde- Pátroha

Szabó József- Gyulaháza

Mezei Katalin- Laskod

Varga- Novák Beáta- Nyírkarász

Sztankuláné Lakatos Anikó- Nyírkarász

A hét lezárásaként, szombat délelőtt a diákok játékos csapatversenyen mérték össze tudásukat. Az összevont osztályok 4 csoportot alkotva 8 állomáson csillogtatták meg tudásukat, vagy éppen ügyességüket. A feladatok közt volt kötélhajtás, ping-pong labda dobás, kosárra dobás, szólánc, szókirakó, totó, puzzle és kötélhúzás.

További képekért kattintson ide!

A versenyt a 2-7. osztály csapat nyerte meg.

A Váci- hét minden évben sok diákot vonz, reméljük ez jövőre is így lesz!