Bálra fel!

Temetnénk a telet hétvégén, hiszen a Váci Mihály Általános Iskola Óvoda idén február 13-án tartja szokásos télbúcsúztató Farsangi bálját. De vajon elolvad végre a hó, vagy csak most jön a java?

Az év legjobb hónapja a február, már csak abból kifolyólag is, mert 28 napos, másrészt pedig mert hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemzik. Az emberek kedvükre szórakozhatnak anélkül, hogy valaki felróná nekik, hiszen mindezek után úgyis böjtölünk eleget.

A farsangi időszak csúcspontja mindenki számára a karnevál, aminek hagyományos magyar neve „a farsang farka”. Ez a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami nagy mulatságok közepette, valójában télbúcsúztató is. Számos városban ekkor rendezik meg a híres karneválokat, mint például a riói karnevált vagy a velencei karnevált. Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást.

Bár szívesen lennénk Rióban, Nyírkarászon csak egy nap rúghatunk ki a hámból. Jöjjön tehát mulatni a 2010. február 13-án tartandó Farsangi bálra, melyet az iskola ebédlőjében tartanak este 19 órától.

A hangulat garantált, hiszen a zenéről Kovács István gondoskodik, így Önnek már csak élveznie kell a jó társaságot, vacsorát és tombolasorsolást!

Időpont: 2010. február 13

Érkezés: 19 órától

Hely: iskolai ebédlő

Belépő: 3000,- Ft/fő

Felajánlásokat a tombolára szívesen fogadnak a szervezők!

A farsangon készült képekért kattintson IDE!