Szent Pantaleimon Szeretetotthon

A Szeretetotthon jellemző adatai:

Fenntartó: Nyírkarászi Görög Katolikus Egyházközség

Engedélyezett férőhelyek száma: 31 fő

Elhelyezés: 2.3.4 főt befogadó szobákban történik, nemtől, egészségi állapottól, baráti kapcsolatoktól függően.

Az intézmény elérhetőségei:

Szent Pantaleimon Szeretetotthon

4544 Nyírkarász, Fő út 106.

Tel: 06-45/495-281

E-mail: szeretetotthon@gmail.com

A Szeretetotthon bemutatása

A Szeretetotthon az ápolást, gondozást igénylő idősek bentlakásos otthona, mely az ország minden területéről fogad lakókat.

Az idősek otthona célja, hogy nyugodt és biztonságos életfeltételeket, kiegyensúlyozott és megfelelő kereteket, békés légkört, személyre szóló ápolást, gondozást és az ehhez szükséges szolgáltatásokat nyújtsa minden lakó számára.

Az intézmény környezetéről

A Szeretetotthon egy nagy területű zöldövezetű park szívében helyezkedik el. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, hiszen a környező városokból mindenhonnan busz járat indul, amelynek egyik megállóhelye pontosan az intézmény kapujában található.

A lakók ápolását, gondozását szakképzett személyzet látja el. A mentális gondozásról mentálhigiénés és foglalkoztatás szervező munkatárs gondoskodik.

Az intézmény, egyházi jellegéből adódóan a lakók vallásgyakorlásához minden feltételt biztosít. Rendszeresen vannak közösségi imádságok a lelkipásztorok vezetésével és az egyéni áhítatgyakorlatnak is meg van a lehetősége.

Amennyiben a Szeretetotthon felkeltette érdeklődésüket, kérjük előzetes egyeztetés alapján, keresse fel az intézményt, ahol részletes tájékoztatást nyújtanak Önnek és lehetőséget biztosítanak arra, hogy személyesen is megtekintsék az intézményt!