Akad még becsületes tűzifa- vállalkozó

Tisztelt Lakosok!

Biztosan tudják Önök is, hogy egyes tűzifa-kereskedők már-már ipart űznek az idős emberek jóhiszeműségének, tudatlanságának kihasználásából! Számos példa van előttem, amint vevőink arra panaszkodnak, hogy őt bizony nagyon becsapták, mert utólag tudta csak viszonyítani az előzőleg általában utcán „értékesítőktől” megvásárolt tűzifa mennyiségét, az általunk vitt tényleges mennyiséghez, és az jóval kevesebb volt.

Tokár János vagyok, 2010 óta vállalkozó, kis „vállalatom” neve: Fa-vorit tűzifa kiskereskedelem házhozszállítással. Mindig hiteles mérlegeléssel együtt vehetik meg tőlem a megrendelők a tűzifát. A vevővel együttműködve, együtt mérlegelve értékesítem a tűzrevalót, ezenfelül, hogy a mérlegelés plusz költsége ne akadályozza meg vevőimet abban, hogy saját szemükkel tudjanak meggyőződni a kért tűzifa mennyiségéről, a mérlegelés díját is én szoktam kifizetni.

 

Sajnos a tűzifával foglalkozó „nem vállalkozók” számtalan módszert kidolgoztak már az idős, beteg, vagy éppen csak elfoglalt emberek megvezetésére, amibe most nem mennék részletesen bele, elég annyit megjegyeznem, hogy a köbméteres fával is be tudják csapni az embereket.

Hogy Önök is biztonságosan tudjanak tűzifát vásárolni hívjanak minket a 30/219-8115 telefonszámon!

Tisztelettel köszönöm figyelmüket!

Köszönettel:

Tokár János
www.fa-vorit.blogspot.com