Fessük ki a Hivatalt!

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület és az Akzo Nobel Coatings Zrt. (Dulux) a tavalyi első magyarországi Let’s Colour Projekt folytatásaként 2012-ben ismét kiírja közösségi pályázatát, melyre községünk is beadta pályázatát.

A pályázat keretében esélyt kapunk arra, hogy az elszürkült, leromlott, egyszerűen színtelen Polgármesteri Hivatal falait színekkel, színezéssel újravarázsoljuk.

A sikerhez viszont szükségünk van minden hajdani és jelenlegi nyírkarászi lakos segítségére! Kérünk mindenkit, hogy Szavazatával járuljon hozzá egy szebb, színesebb Polgármesteri Hivatalhoz!

Pályázatunk megtekinthető a http://letscolour.hu/palyazatok/47-nyirkarasz-let-s-colour linkre kattintva.

A szavazás menete

A szavazáshoz regisztrálni kell a www.letscolour.hu weboldalon, amelyet már most meg lehet tenni, de szavazni kizárólag a szavazási időszakban lehet. (2012.04.23-tól 2012. 05.13-ig)

A regisztrációnál a kért adatok megadása kötelező, azok hitelességét a pályázat kiírójának joga van ellenőrizni. A regisztráló felhasználónak saját email címmel és mobiltelefon-számmal kell rendelkeznie. A regisztráció aktiválásához a regisztráció során megadott email címre egy aktiváló kódot küldenek, amelyet a regisztráció során megadott mobiltelefon-számról SMS-ben el kell küldeni a 06-30-3444-223-as alapdíjas telefonszámra. A sikeres azonosítást követően a rendszer visszaigazoló email-t küld a felhasználónak, és a regisztráció élessé válik. Az SMS-ben elküldött aktiváló kódra nem küldenek SMS-ben válaszüzenetet.

A regisztrált felhasználók a szavazási időszak során 1 naptári napon kategóriánként 1 szavazatot adhatnak le a weboldalon. A szavazási időszak kezdetétől fogva a szavazatszámok a weboldalon a pályázatok mellett folyamatosan láthatóak, egészen május 13-án 24:00-ig. A szavazási időszak utolsó két napján a szavazatok nem lesznek láthatóak, egészen az eredményhirdetésig.

Szavazási időszak: 2012.04.23 0.00 órától 2012.05.13 24.00 óráig

Eredményhirdetés: 2012. 05.14 10.00

Nyertes pályázat megvalósítása: 2012. június 15. és augusztus 31. között

Szavazzunk és fessük ki a hivatalt!