Guruló jármű építésre fel!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A Baktalórántházán 2013.09.21–én megrendezésre kerülő Városnapi és kistérségi kulturális kavalkád keretén belül a Közép-Nyírségi Önkormányzati Többcélú Kistérségi Társulás TÁMOP–1.4.3–12/1–2012–0049 jelű Re-Cikli „Minden, ami – újra – gurul” Új munkaerő-piaci megoldások és lehetőségek megváltozott munkaképességű emberek számára a Baktalórántházi Kistérségben elnevezésű projektje is bemutatkozik.

A 22 hónap időtartamú projekt kiemelt célja, hogy a megváltozott munkaképességű emberek közelebb kerüljenek a munka világához, és valódi, értékteremtő munkát végezhessenek a program során kialakított műhelyben és szervizpontokon.

A Re-Cikli „Minden, ami – újra – gurul” projekt a társadalmi befogadás, az 0egészséges életmód és az újrahasznosítás jegyében „Guruló jármű építésre fel!” című pályázatot hirdet.

Olyan, 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik kreativitásukkal, ügyességükkel megmutatják a „szemét” újrahasznosításának lehetőségeit, és olyan járművet, vagy egyéb kerekeken közlekedő tárgyat alkotnak, amely valóban képes gurulni. Az alkotások mérete nincs megszabva, de kérjük, a jelentkezési lapon tüntessék fel a tervezett méretet!

Egy csapat egy alkotással nevezhet a pályázatra!

Jelentkezési határidő 2013. szeptember 13. (péntek)

Az alkotások elkészítése során újonnan vásárolt anyagok nem használhatóak fel!

Felhasználható anyagok: fa, papír, fém, műanyag, textil… és minden más!

Technikák: ragasztás, forrasztás, fúrás, faragás, varrás… és minden más!


A Re-Cikli projekt „Ráhangoló” lakossági rendezvényének keretében
2013. szeptember 21-én Baktalórántházán, a Re-Cikli Sátor Újrahasznosító műhelyében a pályázatra jelentkező gyerekek új ötleteket kaphatnak, megoszthatják elképzeléseiket és kipróbálhatják már meglévő terveiket. A rendezvényre minden gyermeket és fiatalt szeretettel várunk! Az alkotásokat korcsoportok szerint értékes ajándékokkal díjazzuk!

Az eredményhirdetés és az alkotások kiállítása az október elején megrendezésre kerülő Projektnyitó rendezvényen történik majd.

Az alkotások elkészítésének határideje: 2013. szeptember 30.

Szeretnénk, ha az Önök intézménye is részt venne a pályázaton, és képviselné az esélyegyenlőség és az újrahasznosítás ügyét.

Részvételi szándékukat kérjük, előre jelezzék a csatolt jelentkezési lap segítségével!

Jelentkezésüket a kapin.katalin@gmail.com e-mail címre várjuk!

További információért kérjük, forduljon Kapin Katalin esetmenedzserhez!

Tel: 06-30/460-61-21

Jelentkezési lap