Jelentkezz zenei szakkollégiumba!

Ha szeretsz zenélni, és szeretnél zenélni tanulni, gitáron (klasszikus, jazz, basszus), bőgőn, csellón, hegedűn, cimbalmon, ütős (pl. dob, percussion, darbuka) vagy fúvós (pl. klarinét, trombita) hangszeren, 12-20 éves roma vagy nem roma fiatal vagy, és szeretnél iskolánkban tanulni, várjuk jelentkezésed az EURÓPAI ROMA ZENEI SZAKKOLLÉGIUMba.

Küldj egy 2-3 perces felvételt, amelyen te szólóban (azaz egymagad) effektek nélkül vagy zenekarban zenélsz. A műfaj bármi lehet (pl. népzene, világzene, jazz).

Ezt a felvételt bármilyen formában (pl. CD-n, kazettán, videókazettán) add fel postán levélként erre a címre: Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft., Veszprém, Haszkovó u. 25/A 8200

VAGY e-mailben: info@campeurope.hu

VAGY töltsd fel az internetre (pl. a youtube-ra), és írd meg honnan tudjuk letölteni.

* Írd meg hozzá a neved, címed (hol kapod meg leghamarabb a levelet), telefonszámod (szüleidé is lehet), e-mail címed (ha van), hogy értesíteni tudjunk a felvételivel kapcsolatos további részletekről.
* Neved
* Levelezési címed
* Telefonszámod (ha van)
* E-mail címed
* Hol, kitől tanultál zenélni? (pl. otthon vagy zeneiskolában. Nem számít, ha nem jártál zeneiskolába.)
* Tudsz kottát olvasni? (nem baj, ha nem)
* Amit még fontos tudnunk rólad.

Ha nincs kamerád, vagy magnód, hívj bennünket vagy írj, és segítünk.
Ha nem tudsz felvételt küldeni, de szeretnél jelentkezni, akkor is küldd el a jelentkezésed.

Meghallgatás

Akik személyesen meghallgatnak:

Snétberger Ferenc Szakkollégiumunk alapítója, művészeti vezetője. Liszt-díjas gitárművész, zeneszerző; a Szakkollégium gitár tanszakának vezetője.
László Attila Liszt-díjas, Érdemes gitárművész, zeneszerző, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem docense; a Szakkollégium zenekari gyakorlati vezetője.
Oláh Kálmán Liszt-díjas jazz-zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, zeneszerző; a Szakkollégium zongora tanszakának vezetője.

A további meghallgatások helyszíne előreláthatólag Miskolc, Salgótarján, Szeged és Pécs lesz. Az útiköltséget (autóbusz, vonat) térítjük – hozd magaddal a jegyedet.

A meghallgatáson zongorát, dobot, bőgőt és erősítőt biztosítunk. Ha más hangszeren játszol, hozd magaddal. Ha nem tudsz hangszert hozni, írd meg.

Iskolai kikérőt írunk, és igazolást is adunk erről a napról.

A 60 legtehetségesebb fiú és lány Felsőörsön (a Balatonfelvidéken) tanulhat 2011 nyarán 6 héten át, majd ősszel és tavasszal 3 hétig. A Szakkollégiumban tizenkét héten át zenei, művészeti órákat, angol nyelvi, számítógépes ismereteket, és munkavállalással kapcsolatos képzéseket és roma kultúrismereti órákat tartunk, emellett minden tanulóval külön-külön is foglalkoznak mentoraink. Tanáraink lesznek olyan hazai világhírű művészek, mint: Snétberger Ferenc, László Attila, Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos.

A Szakkollégium a „normál” általános vagy középiskolai tanulmányok mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani. Minden tanulónk iskolájával, családjával kapcsolatot fogunk tartani, és amiben szükséges, segítünk.

A Szakkollégium tanulói havonta ösztöndíjat kapnak.

A képzés a tanulók számára ingyenes, mivel a költségeket az iskola fenntartója, a Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft. vállalja. Napi teljes ellátást, azaz étkezést és szállást (2-4 fős fürdőszobás szobákban) biztosítunk minden tanulónknak.

Hétköznapokon 8-15 óráig tart a tanítás, utána szabadidős programokon (sport és kulturális programokon, kirándulásokon) vehetnek részt a diákok – szintén ingyenesen.

Az iskola Felsőörsön (Veszprém, megyében, a Balatontól 3 km-re), a Malomvölgyben található. Korszerű tantermek, hangszerekkel felszerelt próbatermek, számítástechnikai oktatóterem, 130 fős koncertterem és sportpályák biztosítják azt, hogy a legjobb körülmények között tanulhass.

Ha idén mégsem nyersz felvételt, ne keseredj el, légy kitartó, mert a felvételit minden évben újra meghirdetjük.

Kedves Család! Zeneileg tehetséges gyermekük számára ez egyedülálló lehetőség. Kérjük, támogassák, hogy jelentkezése eljuthasson hozzánk; örömmel fogadunk minden jelentkezőt. Kollegáink a tanulmányok alatt családjukat is segíteni fogják.

Kapcsolat

Camp Europe Felsőörs Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Haszkovó u. 25/A
Tel.: 88/560-103 fax: 88/560-104
Mobil: 70/984-83-66
E-mail: info@campeurope.hu