Kangoo aerobik Nyírkarászon

Biztosan hallott már az évezred őrületéről a Kangoo-ról…

A Kangoo Jumps leginkább a fitnesz-aerobikhoz hasonlítható, amiben mégis több annál, az az, hogy sokkal vidámabb, izgalmasabb élményt nyújt. Elengedhetetlen kelléke, a műanyag rugóval ellátott kangoo cipő garantálja, hogy szabadjára engedheti mindenki gyermeki énjét, mint ahogy azt is, hogy pattogás közben hatékonyan formálhatjuk az olyan kényes területek izmait, mint a comb és a popsi. Egy-egy kangoo edzés általában 60 percig tart. A körülbelül 10 perces bemelegítés után következik az alsó- és felsőtest intenzív megmozgatása, a fennmaradó 15 perc pedig az erősítésé és a nyújtásé.

Miért érdemes kipróbálni?

– A kangoo kiváló zsírégető sport: egy-egy edzés során 25%-kal több kalóriát égethetünk el, mint a hagyományos aerobik-órákon, továbbá alsó- és felsőtestünket is alaposan átmozgathatjuk.

– A rendszeres edzéssel jelentős mértékben növelhetjük állóképességünket. Az intenzív mozgás következtében nő a szervezet teherbírása, ezáltal a szív- és érrendszeri panaszok is kiküszöbölhetőek.

– A speciális cipő felfogja az ütéseket, testsúlyunk így nem a gerincet és az ízületeket, hanem a cipőt terheli.

– Mivel a Kangoo vérbeli kardió-mozgás, serkenti szervezetünk oxigén-ellátását, anyagcseréjét, illetve a méregtelenítéshez is hozzájárul.

– A Kangoo-edzés során villámgyorsan hatalmába kerít egyfajta eufória-érzet. A mozgásforma azonban nemcsak szórakoztat: segít levezetni a feszültséget, és enyhíti a stressz tüneteit is.

Most nem csak hogy megnézheti, hanem, ha kedvet kap, ki is próbálhatja ezt a könnyed, táncos elemekkel átszőtt, de azért hatékony alakformáló sportot!

Szórakozzunk együtt, miközben jól megmozgatjuk magunkat!

ELSŐ INGYENES NYÍLT ÓRA:

Ideje: 2011.05.11. (szerda) 17.30.

Helye: Általános Iskola tornaterme (Fő út 67.)

Kérjük, hogy részvételi szándékát mindenki jelezze a cipőméret egyeztetése miatt!

További kérdésekkel és információval, cipőméret egyeztetéssel kapcsolatban vár minden kedves érdeklődőt:

Lieb Tímea (Kangoo oktató) a 06/70-346-7187-es telefonszámon, vagy a liebtimea@gmail.com e-mail címen!

Érdeklődni lehet Kaczur Barbaránál is (Tel:06-20/598-3527)!