Készüljön fel az érettségire távoktatással

Szerezze meg digitális képzéssel érettségijét a Vásárosnaményi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban, melynek a Nyírkarászi Váci Mihály Általános Iskola Óvoda is tagintézménye.

Mai világunkban már nem jellemző az, ami a korábbi generációk számára megszokott volt. Ma már nem abból az állásból vonulunk nyugdíjba, ahol pályakezdőként elhelyezkedünk. Ezért van szükség arra, hogy egész életünk folyamán folyamatosan képezzük magunkat, új ismereteket szerezzünk, új szakmákat tanuljunk.

Ma a munkaadók többsége a következőket várja el munkavállalóitól:

  • érettségi
  • számítástechnikai ismeretek
  • egy idegen nyelv ismerete
  • B kategóriás jogosítvány

A klasszikus, érettségi megszerzését célzó felnőttoktatáson kívül a Kölcsey Ferenc Gimnázium a kezdetektől fogva törekedett arra, hogy tanulóinak korszerű, piacképes tudásanyagot adjon.

A keleti régió négy megyéjében (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Békés) majdnem 40 településén, többek között Nyírkarászon is megszervezték az esti tagozatú gimnáziumi képzést.

Ezen túlmenően egy újdonsággal rukkol elő az iskola, mivel számos felnőtt azzal a problémával kínlódik, hogy nem tudja rendszeresen látogatni az órákat.

Most viszont interneten keresztül is felkészülhet az érettségire, hiszen a távoktatás a kor vívmánya!

Jelentkezzen, tanuljon saját otthonában kényelmesen!
Bővebb információ:06-45/570-238