Pályázat osztályoknak

A Reál Hungária Élelmiszer Kft.  az idei tanévben is támogatást nyújt a településen működő általános iskolai osztályoknak.

A Reál üzlethálózat három éve életre hívott egy általános iskolák osztálykirándulását támogató programot, aminek keretében eddig közel 3000 osztály kirándulását támogattuk több mint 50 millió forint értékben, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket.

Az idei évben 25 000 000 Ft. kerül szétosztásra a pályázó osztályok között.

Mivel célunk, hogy minél több gyereknek szerezzünk élményeket, ezért idén is minden pályázó osztály GARANTÁLTAN részesül a 25 000 000 Ft-os Reál Osztálykasszából.

Mit kell ehhez tenni? Az osztályok mihamarabb jelentkezzenek pályázatunkra és szorgalmasan gyűjtsék a Reál márkatermékek csomagolásán lévő forgalmazói feliratokat. (Részletek)

Ez annyit jelent, hogy amennyiben a diákok családjai járnak Reál Élelmiszer vagy ReálPONT üzletbe vásárolni, mostantól ne dobják ki a Reál márkatermékek csomagolását, hanem vágják ki és gyűjtsék az azon található „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft…” feliratot szeptember 1. és december 31-e között.

A 25 000 000 Ft-os Reál osztálykassza az összegyűjtött forgalmazói feliratok függvényében, arányosan kerül szétosztásra a pályázó osztályok között.

Ez azt jelenti, hogy minden pályázó osztály garantáltan kap támogatást a pályázati alapból.

A garantált támogatások mellett idén 10 fődíj is kisorsolásra kerül a pályázók között, ami az elnyert támogatásokon felül további 100-100 000 Ft-ot jelent a szerencsés osztályoknak.

A programmal kapcsolatban részletes tájékoztatást találnak a www.osztalykassza.hu honlapon.

Tisztelettel:
Linczmayer Attila
Marketing igazgató