Számítógépes adatrögzítő képzés

TÁJÉKOZTATÓ!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy újabb OKJ-s képzéssel folytatódik a Közép-Nyírségi Önkormányzati Többcélú Kistérségi Társulás – a Revita Alapítvánnyal és a Kontaktus Egyesülettel közös – TÁMOP-1.4.3-12/1-2012-0049 kódszámú Re-Cikli projektje.

Miről is van szó?

A Re-Cikli „Minden, ami újra gurul” projektünkkel a megváltozott munkaképességű – közöttük mozgáskorlátozott – munkanélküli embereknek nyújtunk segítséget a hátrányos helyzetű Baktalórántházi kistérségben (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye). Egy kistérségi szervizműhelyt (Re-Cikli) és hozzá kapcsolódó szervizpontokat hozunk létre, ahol a projekt során felkészített, kiképzett megváltozott munkaképességű emberek fognak dolgozni.

Milyen célokat tűztünk ki magunk elé?

Kiemelt célunk, hogy a megváltozott munkaképességű embereknek egyre kevéssé kelljen „rejtőzködnie”, minél többen jelenjenek meg a helyi közösségekben, minél többen végezhessenek valódi munkát. A projekt során létrehozott műhelyben és szervizpontokon ezek a megváltozott munkaképességű emberek (újra) lehetőséget kapnak a munkára. A Re-Cikli műhely egy mintaértékű, befogadó munkahely lesz, ami mindenki számára nyitott, bárki bevihet mindent, ami gurul, vagy aminek újra gurulnia kellene: kerekesszéket, kerékpárt, húzható táskát, babakocsit, görkorcsolyát, gördeszkát. A Re-Cikli javítóműhely igazi kuriózum, hiszen ilyen jellegű szolgáltatásra, ahol a sport- és háztartási eszközök mellett kerekes székeket javítanak megváltozott munkaképességű emberek (tudomásunk szerint) eddig még az országban sem volt lehetőség.

KÉPZÉSI LEHETŐSÉG

A pályázat keretében számítógépes adatrögzítő OKJ-s KÉPZÉST valósítunk meg, megváltozott munkaképességű – közöttük mozgáskorlátozott – munkanélküli embereknek számára, melyről bővebb információt és tájékoztatót Baktalórántházán a Kistérségi Társulás (42/550-008) irodájában kérhet!

Bármilyen kérése, kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, kérem, keresse Siklódi Attila szakmai vezetőt a 30/474-22-13-as, illetve Anda Zsanett képzési koordinátort a 20/482-75-45-ös telefonszámon.