Új honlap a helyi gazdaság erősítéséért

Új honlap indult el a kistérségben www.baktainfo.hu címen. A honlap a kistérségben működő vállalkozások segítése érdekében jött létre, célja hogy hozzájáruljon a munkahelyek megtartásához, bővítéséhez.

A honlap a „Lehet jobb a gyerekeknek a Baktalórántházi Kistérségben” TÁMOP-5.2.3-09/1-2010-0001 projekt keretében, az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Első ütemben a honlap nyitólapját készítettük el, mely hírekkel, információkkal segíti mind a vállalkozások, mind az állást keresők tájékoztatását. Bemutatjuk a gyermekesély programot és a  program foglalkoztatási elemének szolgáltatásait. Következő lépésben a hol-mi adatbázis indult december közepén, melynek célja, hogy a térségben működő munkáltatók (cégek, civil szervezetek, önkormányzati intézmények) bemutatkozhassanak, termékeiket és szolgáltatásaikat megismertessék, beszállító és együttműködő partnereket kereshessenek.

A hamarosan induló online vásártéren a regisztrált szervezetek és magánszemélyek hirdethetik majd termékeiket és szolgáltatásaikat. A vásárlók informálódhatnak saját és más településen elérhető cégek kínálatáról, és lehetőség lesz véleményt is írni azokról.

Végezetül az állás keres-kínál eleme indul: terveink szerint idény, és ház körüli munkák is szerepelnek majd álláskínálatunkban.

A honlap minden szolgáltatása térítésmentesen vehető igénybe. Azok számára, akik nem tudják, vagy nem akarják saját maguk kezelni adatlapjukat, diszpécserszolgálatot működtetünk, így személyesen vagy telefonon keresztül is frissíthetik saját oldalukat, adataikat.