Régi idők fotói

Gyűjtést szervezünk Nyírkarász község valamennyi régi és új lakójának, valamint azoknak, akik már rég elköltöztek!

Várjuk mindazon emberek jelentkezését, akik szeretnék megosztani másokkal is régi fotóikat. A hozzászólásokon keresztül pedig kérjük a lakosság segítségét a helyszínek, és személyek beazonosításában.

A közkinccsé tétetni kívánt képeket várjuk a Polgármesteri Hivatalba (Fő út 21.) lehet leadni. A fotókat digitalizálás után visszaszolgáltatjuk a tulajdonosoknak!

Vagy küldje el e-mailen: admin@nyirkarasz.hu

A képtulajdonosok lehetőség szerint kérjük nevezzék meg a képen szereplő személyeket, valamint azt, hogy mikor készült.

Szalona László szerint:

Kedves Admin!

Az 1. oldal 3. képén nem Szalona Józsefné, az édesanyám, hanem Szalona Mihályné, a nagymamám szerepel. Kérem szíveskedjen javítani, ha lehet.

Köszönettel

Szalona László

Admin szerint:

Kedves Novák Barnabás!

Köszönjük hozzászólását, észrevételét javítjuk! Ha van Önnek is régi fényképe, szívesen fogadjuk!

További szép napot!

Novák Barnabás szerint:

Sziasztok,örömmel nézem a régi fotókat,a 4. oldal 10. képén az óvodai csoport felnőttek harmadik neve:Votyku Anna és Ajaki illetőségű volt.Panni óvó néni Gyulaházáról járt dolgozni,ő teltebb és idősebb volt,általában a férje hozta Danuvia motorkerékpárral.Jó egészséget és további eredményes munkát kívánok Nektek!
Tisztelettel: Novák Barnabás.

Donald Zapata szerint:

Hope someone can provide information of the following:
My grandmother was born in your town around 1894. Her name was Maria Kripak Bardi. She was Greek Catholic. Her father was Janos Kripak and her mother Elizabeth Bardi.
If someone has information please let me know.

I intend to visit your town soon, as I am interested in my old family and origin.

Thank you very much.

Donald Zapata

Admin szerint:

Kedves Novák Péter!
Köszönjük észrevételét, javítottam a nevet. Ha esetleg van Önnek is régi fényképe, amit megosztana velünk, szívesen fogadjuk! További szép napot kívánok!

Novák Péter szerint:

Kedves Kaczur Barbara!
Kérem a régi idők fotói 2.sorozat 18. képét módosítani. Novák Péterné név helyett légy szíves Lesku Ágnes nevet beírni.A kapcsolatunkból nem lett házasság, de ezt a rokonságaim nem ismerték pontosan.Egyébként a képen lévő katona én vagyok,(Novák Péter) a szüleim szintén a fényképen vannak.Nyírkarászban születtem 1945.12. 29-én.Jelenleg nyugállományú katonaként Budapesten élek.
Üdvözlöm a Polgármesteri Hivatal minden dolgozóját és Téged külön is üdvözöllek.
Tisztelettel:

Novák Péter

Admin szerint:

Kedves Nagyné Varga Tímea! Köszönjük az észrevételt és a segítséget! Javítottam az elírást!
Üdvözlettel: Admin

Nagyné Varga Tímea szerint:

Az 5.oldalon a hatodik képen”elsősök avatása”ott jobb oldalt a második én vagyok!Tóth Miklós mellett balra az Lakatos Tímea,mellette a másik lány szemüvegben Gyetkó Tímea,balra mellette Kocserha Zoltán.Remélem elég érthetően írtam.

Nagyné Varga Tímea szerint:

Elnézést,egy elírásra szeretném felhívni a figyelmet!A második oldalon a 11.képen az”esküvői szakácsok között a Nádasi Lászlóné megnevezés nem helyes,több képen is szerepel rosszul,az Nádasi Jánosné!

ildikó szerint:

tudna esetleg valaki egy osztály fotót feltenni a volt osztályunkról sajnos az enyém elveszet a költözések alkalmával, volt oszt, társaim, KANYÁRI ZSOLT, EDIT, SZENES ZSOLT, NOVÁK CSABA , OROSZ BÉLA, KÁNTOR FERENC, NOVÁK FERENC, STB, NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM, ILDIKÓ…

Hagyj üzenetet!

*

*