Rendőrségi pályázati felhívás

Pályázati felhívás a rendőrség hivatásos állományába történő felvételre

A Rendőrség pályázati felhívást ad ki 18-37 év közötti életkorú, érettségizettek számára, 2012. március 1-jén kezdődő munkavállalásra, a Rendőrség állományába történő felvételre.

A pályázók a felvételi eljárást követően kerülnek a Rendőrség állományába. Az érdeklődők 2012. január 16-ig nyújthatják be a jelentkezésüket az erre szolgáló nyomtatványok kitöltésével Baranya-, a Bács- Kiskun-, a Csongrád-, a Somogy-, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-, valamint a Zala Megyei Rendőr- főkapitányság humánigazgatási szolgálatához címezve. Ezt követően kerül sor a pályázatok elbírálására, és a felvételi eljárás megindítására.

A felvételt nyert pályázókat 2012. március 1-jei hatállyal rendőrnek nevezik ki 12 hónap próbaidő kikötésével. A próbaidő első felében felnőttképzés keretében kerülnek beiskolázásra az Adyligeti, a Körmendi, a Miskolci vagy a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába, ahol 6 hónapos felkészülést követően rész- szakképesítést szerezhetnek. Ennek birtokában, a továbbiakban a szolgálati feladatokat látnak el a Rendőrség által meghatározott rendőri szerv állományában.

A felvételt nyert pályázók már a képzés során, a próbaidő alatt is pályakezdő besorolású illetményre jogosultak.

Azok, akik sikeresen teljesítik a követelményeket, további lehetőséget kaphatnak a rendőr szakképesítés megszerzésére.

Olyan, érettségivel rendelkezők jelentkezését várjuk, akik egészségesek, megfelelnek a kifogástalan életvitel követelményeinek, vállalják az erre vonatkozó ellenőrzések végrehajtását, valamint a hivatásos állománnyal járó elvárások, követelmények maradéktalan teljesítését, illetve tudomásul veszik alkotmányos jogaiknak- a leendő hivatásos állományviszonnyal összefüggésben lévő- törvény szerinti korlátozását.

További részletes felvilágosítást a Baranya MRFK, a Bács-Kiskun MRFK, a Csongrád MRFK, a Somogy MRFK, a Szabolcs-Szatmár- Bere MRFK, valamint a Zala MRFK humánigazgatási szolgálata ad.

A pályázatról további részletes felvilágosítás a www.police.hu honlapon található, valamint a budapesti/megyei rendőr- főkapitányságok humánigazgatási szolgálatai adnak.

Budapest, 2012. január 5.

   Tisztelettel:   

                                                                                                         Zsinka András
                                                                                                    BM főosztályvezető