Vendégkönyv

Írjatok a vendégkönyvbe!

István szerint:

Az intézkedéscsomagba tessék már szíves lenni bevetetni, hogy fejezzék be ezt az eszement durrogtatást, ami megállás nélkül jön a határból. Nappal még hagyján, mert az úthibák miatt pattogó járműszerelvények házrengető zaja el-elnyomja. De hogy a napkelte, és napnyugta is kapja ezt az aláfestő zenét, mert valaki a földjéről felhőt, nyulat, vagy tudomisén mosómedvét kerget, az azért nonszensz…

“bandi”-nak üzenem, hogy ne adja fel! Töltse fel leírt (és válogatott) gondolatait valahova, és linkelje be. Vagy nyisson valahol egy közéleti fórumot karásziaknak. Ha kell, segítek.

Admin szerint:

Kedves István!

Intézkedünk, nehogy elkábuljon biciklizés közben. 🙂

István szerint:

Tegnap este 9 körül a Lantagon kerékpározva egy mosómedvét láttam poroszkálni az úton, a szépemlékű TSZ telep közelében. Mivel egy irányba haladtunk, hátulról kb 3 méterre megközelíthettem csendesen gördülve a bringával. Meglepő volt. Mint ahogy az is, hogy ipari mennyiségben található vadkender az utak mentén. Én csak a biciklit tekertem… :-)))

Admin szerint:

Tisztelt Bandi!

Elnézését kérem az írása levétele miatt, mely nem tartalmi okok miatt történt, hanem levelét egyszerűen a nyirkarasz.hu szerkesztési felülete spam-nek, úgynevezett levélszemétnek érzékelte (mely már korábban is előfordult az oldalon). Levelét a vírusészlelés- riasztás végett kénytelen voltam eltávolítani. Újabb bejegyzése miatt (melynél szintén vírust jelez- ennek oka lehet a számítógépén tárolt vírusok továbbküldése) megpróbáltam azt ugyan visszaállítani, de már nem lehetett.
Bízva megértésében,
tisztelettel: Admin

bandi szerint:

Tisztelt admin.Irásomat,melynek cime.”Mi a jólét”cimmel irtam, mért vették le? Válaszát előre is köszönöm!!

karászi lakos szerint:

Üdvözlök Mindenkit!

Jól sikerült Nyírkarász internetes oldala, sokszor olvasgatom.Örülük, hogy van vendégkönyv is, ahol meg lehet osztani véleményeket, esetleg problémákat. Én is szeretném jelezni,hogy az utóbbi hetekben már háromszor is előfordult, hogy a faluból hazafele menet a Kossuth utca környékén 2 különösen nagytestű 50 kg körüli kutya(bár nem vagyok szakártő,csak körülírni tudom,feltételezem, hogy kaukázusi-hosszú sötét barna, vagy szürke szőrű- és valamilyen harci kutya féle-világosbarna, rövid szőrű)a közterületen kóborol. Előfordult, hogy nekirontottak egy ház keritésének és azt belökve beszaladtak az udvarba is. Félek arra elmenni, mert nem békés természetűek, de arra kell hazamennem, bár késő este inkább kerülök. Mivel ez egy forgalmas út, sokan járnak arra, gyerekek is az iskolából hazafelé menet,féltjük a gyerekeinket, unokáinkat is,buszmegálló, bolt, posta is van a közelben, oda is sokan járnak. Kérem legyenek szivesek intézkedni, kideríteni, hová tartoznak és kötelezni az állattartókat, hogy az állataikat a kerítésen belül tartsák és gondoskodjanak róla, hogy azok semmilyen körülmények között se tudjanak a kerítésen kívülre menni, az ott elhaladó emberek, gyermekek testi épségének védelmében.Segítségüket köszönöm.

Admin szerint:

Kedves István!
Sajnos mi is észleltük, hogy mennyire szemetes a külterületi utak mentén lévő terület. Az önkormányzat konténert nem tud kihelyezni, de 2 havonta közfoglalkoztatás keretében lehetőség szerint megtisztítja ezeket a területeket, mely a napokban esedékes.
Észrevételét mindenesetre köszönjük!

István szerint:

Vége a zimankós télnek, egészségmegőrzés céljából néhanap átbiciklizek Gyulaházára, és körben vissza. A hó elolvadtával láthatóvá vált, hogy valami elképesztő mennyiségű szemét van az (ország-)út menti árkokban. Iszony! Televízió műanyag hátsó dobozfedélből féltucatnyi például egy helyen. Tudom, hogy ez a Nagyságos Közútkezelő területe, meg hogy tranzit-közlekedők kedves ajándéka is sokszor az, amit ott látunk. DE! Talán nem sokba fájna az önkormányzatoknak kitenni egy-két konténert, hogy “kevéssé környezettudatos” polgártársaink (elég finom voltam?) inkább oda rondítsanak, főleg ha szennyező anyag is van a “Mikulás-csomagjaikban”. Shalom!

István szerint:

A karászi kábeles Internet csekkjeit ma már a legújabb, a harmadik tulajdonosnak fizetjük (naná, hogy külföldi). Történt a napokban megelégelve a nem túl jó ár/sebesség arányt, szolgáltatóváltás mellett döntöttem.
Bejelentettem elhatározásomat, ami után pár nappal felhívtak, és (mivel technikai korlát miatt jelenleg nincs gyorsabb) ugyanazt az átviteli sebességet az eddig fizetett havidíj HARMAD ÁRÁN ajánlották, ha maradok egy év hűségidőt vállalva. Ja, így mindjárt más, el is fogadtam.
De mi van, ha nem szólok?! Lehet, hogy az egész EU-hoz is így kell hozzáállni, mert aki csendben van, csak (rá)fizet.

István szerint:

Pár perc a református templomban tartott zenés áhítatból. Szép volt, köszönjük!
http://youtu.be/zbQVd4uP6ro

Hagyj üzenetet!

*

*