Vendégkönyv

Írjatok a vendégkönyvbe!

Lacibá szerint:

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a közbiztonság javítása miatt mikor tesznek lépéseket? Jelenleg nagyon rossz.

István szerint:

Demcsák Ottó-interjú: http://youtu.be/OtqpLYKx7xs
könyve megrendelhető postaköltség nélkül, választott megyeszékhely könyvesboltjában személyes átvétellel: http://www.antikvarium.hu/konyv/demcsak-otto-napfordulok-303831

István szerint:

(2013)”Július elsejétől fő szabály szerint a nehéz tehergépkocsik lakott területen kívül csak autópályán, autóúton és főútvonalon közlekedhetnek. Kivételt elsősorban azok az esetek jelentenek, amikor a jármű áruszállítás, az áru fel- vagy lerakásának céljából, üzemben tartója telephelyének megközelítése érdekében használja a mellékutat.”
Kíváncsi lennék, Karászban csökkent-e az áthaladó kamionok száma?

István szerint:

Végső Miklós néptáncórát tart fiataloknak. Szenzációs!
http://www.youtube.com/watch?v=er_q-ciCjaA

Miklós szerint:

Hogy van az, hogy egyeseknek jár ingyen vetőmag és baromfi, másoknak pedig nem? Nekem is van 18 év alatti gyerekem, aki után gyermekvédelmi támogatás is jár mégsem kaptam vetőmagot és nyáron baromfit sem.

tünde szerint:

Engem az érdekelne hogy igy a tél vége fele az amugy sem jo minöségü utakkal mit terveznek kezdeni mert közlekedésre nem alkalmas hatalmas kàtyuk vannak biciklivel is nehéz közlekedni az autokrol ne is beszéljünk teljesen tönkre teszik a futomüvet. A lantagon màr ki se lehet kerülni , remélem nem megint az ősszi megoldást veszik elö. A földet sajnos hamar kimossa az eső. Ezek utàn vàrom a sulyadot csak tudnàm mire fizetem.

István szerint:

2012-ben elejtett méretes gímbikák a Nyírkarász és Vidéke Földtulajdonosi Közösség területén:
http://huntingpress.eu/magazin/gimbikak_a_nyirsegbol

István szerint:

Vége a nyárnak, állítsuk be precízen a nyíló-bukó ablakokat!
http://tiny.cc/x7cklw

Admin szerint:

Kedves István!

A heves ágyúdörgés Nyírtassról hallatszik át községünkbe, melynek oka a pálinkafőző birtokában lévő jégágyú és vadriasztó. Sajnos tényleg nagyon hangos, de legalább községünket is megvédi a jégveréstől, hiszen hatása akár 80 hektáros területen is képes megvédeni a gyümölcsültetvényeket.

István szerint:

Kérem a község elöljáróit, hogy tájékoztassák végre a lakosságot a gyakran előforduló heves ágyúdörgés okáról, ami egy félelemkeltő, és stressznövelő dolog mindenki számára!

Hagyj üzenetet!

*

*