Vendégkönyv

Írjatok a vendégkönyvbe!

PAKITO00 szerint:

TISZTELT KÖZSÉG VEZETÉS!

SZERETNÉK ÉRDEKLŐDNI AZ I. VILÁGHÁBORÚS EMLÉKMŰ HOLLÉTE FELŐL, AMELY EGYBEN A FALU SZMNBÓLUMA IS VOLT!
MIVEL ÉRNTETTSÉGEM IS VAN, EZÉRT NAGYON BÁNT, HOGY NEM TUD A CSALÁDOM MÉLTÓ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT EMLÉKEZNI A HÁBORÚBAN HŐSI HALÁLT HALT ROKONAINKRA!

ÜDVÖZLETTEL ÉS TISZTELETTEL EGY VOLT NYÍRKARÁSZI LAKOS

kérdező szerint:

Tisztelt Önkormányzat!

Hol található a honlapon a testületi ülések jegyzőkönyve, hanganyaga amit előző ciklusban annyira hiányolt a jelenlegi polgármester?! Mi itthon maradók is kíváncsiak lennénk az elhangzottakra?!

Tisztelettel

Gábor szerint:

Szomorú látni, hogy mennyire próbálják ellehetetleníteni az új polgármestert, aki a falu javát tartja fontosnak. Ez az áskálódás, hogy visszahozzák Félegyházit, undorító. Mindenki a maga érdekeit nézi és Félegyházinál meg is voltak a lehetőségek minden simlire. Amíg nem változik a helyzet, a falu állapota csak rosszabb lesz.

Papp Anikó szerint:

Dear John Nadasy!

Im Anikó Papp.Second cousin.Ilona behalf of your father ‘s brother ‘s grandson. They liked to level withyou. You can write me in English.

Welhome:Anikó Papp

2014.11.13.

Papp Anikó szerint:

Kedves John Nadasi!

Én egy másod unoka testvéred vagyok! Ha gondolod szivesen levelezek veled! Az apukád Ilona tesvérének az unokája vagyok. Nekem írhatsz angolul!
Üdv: Papp Anikó

John Nadasi szerint:

Hello,

I am one of 2 sons from Istvan Nadasi who was born in this town. I believe the family still lives here. I would like to know if there is a way to connect with them through the internet? I’ve asked my father to provide me with e-mail addresses of family members, especially cousins. The language is not easy for me, but I can use a translator that is found on the internet.

I am a proud to be of Hungarian decent, but have very little knowledge of our family history and would like to know more.

Is it possible to get some help with this?

Best regards,
John Nadasi

Translation:
Helló,

Én vagyok az egyik 2 fiainak István Nádasi született ebben a városban. Hiszem, hogy a család is él itt. Szeretném tudni, hogy ha van egy módja annak, hogy kapcsolatot velük az interneten keresztül? Megkértem apámat, hogy nekem e-mail címét, a család tagjai, különösen unokatestvérek. A nyelv nem könnyű nekem, de tudom használni a fordító, amely megtalálható az interneten.

Én vagyok a büszke arra, hogy a magyar tisztességes, de nagyon keveset tudnak a család történetét, és szeretnék többet tudni.

Lehetséges, hogy egy kis segítséget ezzel?

Üdvözlettel,
János Nádasi

István szerint:

Munkában a nyírkarászi rendőrörs. TV2 Tények, 44:15-től
http://tv2.hu/musoraink/tenyek/145255_tenyek_teljes_adas_2014.03.01.szombat.html

Lacibá szerint:

Kedves Admin.

Köszönöm a választ örülök neki. A múlt héten láttam többször már őket. reméljük igy marad.

Admin szerint:

Iváncsik László őrsparancsnok válasza:

Tisztelt Lacibá!

Bejegyzésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Nyírkarász Rendőrőrs parancsnokával konzultálva a közbiztonság javítása érdekében a következő intézkedéseket teszi a rendőrség: Nyírkarász Rendőrőrs illetékességi területén a rendőri jelenlét szinte minden nap 24 órás lefedettségű, ami azt jelenti, hogy egy szolgálati gépkocsival 2 fő rendőr teljesít szolgálatot folyamatosan. Ugyanakkor sűrűbben találkozhatunk majd a Megyei Rendőr-főkapitányság járőreivel is.
Tájékoztatom továbbá, hogy a 2012. évi bűncselekmények száma községünkben 48 db, míg 2013. évben ugyanebben az időszakban 37 db. Kirívó bűncselekmény községünkben nem történt, tehát a számok ismerete, illetve más településekkel való összehasonlítás alapján a közbiztonság igenis jónak mondható.

Admin szerint:

Kedves István!

Az e-útdíj bevezetése óta sajnos azt tapasztalhatjuk, hogy igencsak megnövekedett a községen áthaladó tehergépkocsi forgalom. Észrevételét továbbítottuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai felé, akik az alábbi választ adták:
„A korábban is zajló forgalmi adatgyűjtés és elemzés céljából az e-útdíj bevezetését követően az új rendszer hatásainak vizsgálatára is kiterjed. Azokon a területeken, ahol a szabályozásba ütköző, nagyobb arányú átterelődés mutatható ki, az adatok és tendenciák ismeretében célzott ellenőrzések folytathatók. Az egyes szakaszokon jelentkező kedvezőtlen hatások a monitoring rendszer jelzései alapján indokolt esetben akár műszaki eszközökkel is kezelhetőek, mérsékelhetőek. Jelzésüket köszönjük, illetékességből továbbítjuk a Rendőrség felé.”

Hagyj üzenetet!

*

*