Vendégkönyv

Írjatok a vendégkönyvbe!

Molnár Zoltán szerint:

Szép jó napot!Édesanyám nyírkarászi származású,Fekete Zsuzsanna.Az Ő Dudás nagyapja,mármint azén dédapám,Dudás György, egy zsidó tulajdonú kertet vásárolt meg a mai Kossuth utca 28-30 szám alatt.A nyírkarászi izraelita közösségről szeretnék valamit megtudni,mivel a közösség bronz pecsétnyomója egy tengeri törés alkalmával került elő az előbb említett portán a földből.Előre is köszönöm!

Érdeklődő falusi szerint:

Tisztelt Önkormányzat!

Bár ez egy vendégkönyv nem egy fórum, de a szokásjogon kialakult magatartások következtében úgy döntöttem, hogy én is érdeklődni szeretnék bizonyos anomáliákkal kapcsolatosan.

Az első kérdésem az lenne, hogy tudnak-e valamilyen választ adni azzal kapcsolatosan, hogy mikor érkezik már egy normális internetszolgáltató a faluba, mivel sajnos az interneten erre semmilyen információ nem található.

Továbbá szeretném megkérdezni, hogy nem-e lehet valamilyen támogatást igénybe venni az elkövetkező időkben a központi költségvetési szervektől, annak érdekében, hogy a utakat végre normálisan járhatóvá tegyék.

Individuális véleményem, hogy 2022 évben nem elfogadható egy fejlődő Európai tagállam falvától, hogy még csak egy stabil internetkapcsolatot biztosító internetszolgáltatója sincs. Továbbá, ami ténylegesen az önkormányzat hatáskörét érinti, az utak minősége.

Kérem szíveskedjenek tenni ezen hiányosságok pótlása érdekében.

Novák László szerint:

Meghalt a honlap amit az előző polgármester csinált!
A Félegyháziakat ismertem.Nem tudok rosszat előrángatni, mert nincs.Babuci, Guszti, és a kis Tesó. Tessék mondani, Ki a mostani bolgármester? Jobb mindenkinek, vagy csak Neki?

don kiraly szerint:

Translate

don kiraly
2016. január 17. vasárnap – 03:24
Tuesday 2 February 2010 – 21:00
Hi My father left Karasz in the year 1928 for Canada. His father and grandfather Joseph Istvan lived inthe same house Which is now the pharmacy beside the small store wich has a crucifix in the parking lot with my great-grandfathers and Grandmothers name on it. does any one know anything about my family. please wr
Don kiraly
2016. január 17. vasárnap – 03:24
Kedd február 2, 2010 – 21:00
Hi Apám elhagyta Kárász a 1928-as évben a kanadai. Apja és nagyapja József István élt inthe ház, amely ma a patika mellett kis bolt wich egy feszület a parkolóban az én dédapáink és nagymamák nevet rajta. Van valaki tud semmit a családomról. kérjük WR
Suggest an edit

don kiraly szerint:

Tuesday 2 February 2010 – 21:00
Hi My father left Karasz in the year 1928 for Canada. His father and grandfather Joseph Istvan lived inthe same house Which is now the pharmacy beside the small store wich has a crucifix in the parking lot with my great-grandfathers and Grandmothers name on it. does any one know anything about my family. please write

Hagyj üzenetet!

*

*